SVARTESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING

Länkar till andra sidor av Svarte

Föräldraföreningens Facebook
Svarteskolans hemsida
Svarte Byalag

Julpyssel och tipspromenad

AktiviteterPosted by Calle 2016-12-19 23:48

Summering av julpysslet och tipspromenaden den 6/12

Tack alla som skänkte priser till lotteriet på julpysslet och tack alla ni som köpte lotter. Som vanligt går de intjänade pengarna tillbaka eleverna på olika sätt. Våra fasta kostnader är några hundralappar för bank och hemsida respektive per år.

Som vinst i tipspromenaden brukar vi ju dela ut "biocheck", så också i år även om de nuförtiden är i plaskortsformat.

Årets tipsrunda hade tolv frågor som skulle vara utmanande men roliga för alla barn som vuxna var det tänkt. Vi fick in många tips men ingen hade alla rätt så då kanske det var svårt i alla fall, men intressant att av de fyra tips som hade nio rätt var det olika rätta rader på alla så inga frågor var "omöjliga", tipparna var duktiga helt enkelt.
Mellan de fyra topptipparna fick utslagsfrågan avgöra. I lådan med skumtomtar fanns 111 tomtar och närmast var Ina, Clara och Niara. (Klass 2?) som svarade 100, ni vinner presentkort på SF-bio för 300:- att dela på. Grattis!

Nio rätt hade också, och lika många tomtar, alltså delad andraplats;
Disa & Viola, 72 tomtar
Tindra, 72 tomtar
Adam, Wilmer, Ester och Nicole, 72 tomtar

Bra jobbat allihop som gjorde ett försök på tipsrundan.

Rätt tipsrad: 2, 2, 2, 2, X, 1, X, X, X, 2, 1 och X. (på fråga 10 gavs rätt för både 1 & 2) se själv...

önskar Föräldraföreningen